Ons team

Sinds 29 april 2011 ben ik, Priscilla Smit, de trotse eigenaresse van Difference Uitlaatservice en sinds 2018 ook Kynoligisch instructrice.

Ik heb bij de overname de klanten overgenomen van de vorige eigenaar en inmiddels zijn daar vele tevreden klanten bijgekomen.

Mijn doel is om uiteraard de honden uit te laten voor klanten, maar voornamelijk om er ook een leuk, verantwoord uitje van te maken voor uw hond.

Mocht ik iets merken aan uw hond, aan zijn of haar gedrag of bijvoorbeeld diaree of dergelijke, zal ik dit altijd direct doorgeven aan de eigenaar van de hond.

Ook kunt u altijd met vragen bij mij terecht en zal ik bij problemen zoveel mogelijk met u meedenken om een oplossing te vinden.

Ik weet wat het is om dieren te hebben en ben daarom ook veelzijdig en flexibel met mijn werk, uiteraard waar dit mogelijk is.

Omdat ik best veel aanvragen kreeg door nieuwe klanten, ben ik een samenwerking aangegaan met Brenda.

Brenda heeft eerst 6 maanden met mij meegelopen, zodat ze zich kon verdiepen in mijn manier van werken, de honden kon leren kennen en goed te kijken of dit werk iets voor haar was.

Zij was al snel overtuigd dat dit precies was wat zij ook wilde gaan doen, dus is zij in mei 2016 ook voor zichzelf begonnen onder de naam BDS Difference uitlaatservice.

differenceuitlaatservice@gmail.com

telefoonnummer 06-14862446

Mijn naam is Brenda Veluwenkamp en ik ben geboren in Amsterdam.

Op jonge leeftijd ben ik naar Almere verhuisd en jaren later ben ik op mijzelf gaan wonen in Lelystad.

Toen ik geboren was, hadden mijn ouders al een hond in huis, een Duitse Herder en hier is dan ook mijn passie voor honden ontstaan. Helaas is deze hond overleden toen ik een jaar of 13 was.

Ik wilde altijd al iets doen met dieren, maar wat dat zou zijn, wist ik nog niet, totdat Priscilla op mijn pad kwam en mij vroeg om haar te helpen met ondersteunen van haar uitlaatservice.

Priscilla en ik hebben elkaar leren kennen via onze ouders en ben een dag met haar mee gegaan, ik vond dit zo leuk dat ik niet meer ben weg gegaan, de klik tussen ons was er. Ik ben daarna een half jaar met haar mee gegaan om ervaring op te doen en te leren hoe haar werkwijze was.

Samen zijn we gaan denken hoe we elkaar konden helpen en zijn tot de conclusie gekomen om te gaan samenwerken, zodat we meer honden kunnen voorzien van een leuke en gezellige wandeling. Vanaf 1 mei 2016 is dan ook BDS Difference uitlaatservice ontstaan.

Ik heb zelf geen hond, dit is een bewuste keuze. In het verleden kon dit niet in verband met mijn werk, omdat de hond dan de hele dag alleen thuis zou zitten en ik dat de hond niet aan wilde doen. Als ik weg zou gaan, zou ik ook iets moeten regelen voor de hond, dat vond ik niet handig.

Dit neemt niet weg dat mijn liefde voor honden is gebleven, en ik ook heb besloten dat ik mijn dienst als thuisopvang kan aanbieden voor mensen die bijvoorbeeld op vakantie gaan.

Als u vragen heeft of meer wilt weten, mag u altijd contact met mij opnemen.

bds.difference@gmail.com

Telefoonnummer 06-28895200